Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Anorexie či ne

Dobrý den, chtěla jsem se optat zda trpím anorexii nebo ne.(i když tuším že asi ano) Již už dlouho mam problémy s příjmem potravy a když už opravdu si něco dát musím mam strašné výčitky. Snažím se zhubnout, mam docela dost na svou výšku. Ale ted poslední dobou cca 4měs. mam pořád v hlavě jídlo ale tím způsobem že ho nechci jíst pro mě je to nepřítel.neustále se vážím,stále mluvím o tom jak jsem hnusná a tlustá v hlavě kolují myšlenky musím zhubnout a pod... jako anorektička si nepřipadám mam 165cm a 59kg ale před 4dny jsme měla o 5 kil víc ale vzala jsem si FENOLAX A za 4dny to šlo rychle dolů což jsem ráda. ale stále má váha je dost vysoká a jídlo stále odmítám ale jako ana si nepřipadám. děkuji za odpověd.

Odpovědi na otázku